Udfør scanningsopgaver

Standardopgaven Fuld scanning er inkluderet i Kaspersky-programmet. Når denne opgave kører, scanner programmet hukommelse, opstartsobjekter og alle computerens interne diske for vira og anden malware.

Udfør en fuld computerscanning

Standardopgaven Hurtig scanning er inkluderet i Kaspersky-programmet. Når denne opgave kører, scanner programmet computerens vigtige områder (hukommelse, opstartsobjekter og systemmapper) for vira og anden malware.

Udfør en hurtig computerscanning

Du kan også køre en Fuld scanning eller en Hurtig scanning på My Kaspersky. Du kan finde flere oplysninger om at køre en computerscanning på My Kaspersky på My Kaspersky Hjælp.

Du kan planlægge en Fuld scanning eller en Hurtig scanning.

Planlæg en scanningsopgave

Du kan scanne et enkelt objekt (f.eks. et internt drev, en mappe, en fil eller et eksternt disk) for virus og anden malware.

Scan et valgt element

Når et eksternt disk er tilsluttet til computeren, kan Kaspersky-programmet automatisk starte scanning af drevet, bede om at scanne eller ikke gøre noget. Du kan vælge en af mulighederne i indstillingerne for opgaven Scanning af ekstern disk.

Vælg den handling, som programmet udfører, når en eksternt disk er tilsluttet til computeren

Du kan se resultaterne af den udførte scanningsopgave i vinduet Rapporter.

Se også

Scanningsopgaver

Fil Anti-Virus